miercuri, 30 septembrie 2009

Economisirea energiei şi reducerea emisiei de CO2

Compania Sony Ericsson şi-a luat angajamentul de a elimina factorii care cauzează modificări climatice. În timp ce lucrăm continuu în vederea minimizării consumului de energie pentru produsele noastre, considerăm că toţi partenerii din această industrie trebuie să colaboreze pentru un viitor sustenabil. În noiembrie 2007, Sony Ericsson a semnat, în acord cu Comunicatul de la Bali, un cadru cuprinzător de acţiuni al Naţiunilor Unite menit să coordoneze lupta împotriva factorilor de schimbare a climei.

GreenHeart™
GreenHeart™ este rezultatul anilor de inovaţie pentru a oferi telefoane care reprezintă o opţiune mai ecologică. Sony Ericsson a anunţat portofoliul Sony Ericsson GreenHeart™, care prezintă inovaţii ecologice prin care este redus impactul general al telefonului asupra mediului fără a se face compromisuri la stil sau caracteristici. Datorită tuturor următoarelor caracteristici GreenHeart™, emisiile generale de CO² de la telefon sunt reduse cu 15%:

•Un manual electronic, în telefon, înlocuieşte versiunea standard pe hârtie şi îţi oferă acces convenabil şi instantaneu la ghidul de asistenţă pentru produs indiferent unde te-ai afla

•De asemenea, manualul electronic face economii de peste 90% la hârtie şi reduce impactul asupra mediului prin transportarea prodului final în ambalaje mai compacte

•Realizat din cel puţin 50% materiale plastice reciclate

•Senzor de lumină optimizat pentru afişaj, care utilizează mai puţină energie

•Telefonul este colorat cu vopsele de apă, care reduc expunerea la compuşii organici volatili (VOC) şi pot fi transportate ca materii prime, utilizând apa locală pentru reconstituire la fabrica de asamblare, reducând semnificativ emisiile de CO² asociate cu transportul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu