miercuri, 23 septembrie 2009

Bine ati venit pe blogul nostru

Compania noastra este fondată pe principiul de a ajuta clientii nostri rezolve problemele lor şi să intreaca obiectivele de afaceri ale acestora pe piaţa emisiilor de carbon. Echipa noastră, împreună cu partenerii şi consilier noştrii, încearca in mod constant să caute soluţiile cele mai inovatoare, dar totodata eficiente. Ne concentram pe furnizarea de cea mai largă gamă de solutii in tranzacţii pentru strategiile clientilor nostri, oferind în acelaşi timp cele mai actualizate informaţii cu privire la evoluţia politicii privind schimbările climatice şi riscurile in afaceri aferente.

Avem experienta, capacitate, precum şi expertiza necesara pentru a structura o varietate de tranzacţii pe multe pieţe de mediu. În scopul de a satisface nevoile variate ale clientilor nostri, astfel compania noastra a stabilit relatii puternice cu proprietarii de proiect, dezvoltatorii de proiecte şi furnizori de credit în cheie şi unic zone geografice. Exemple de astfel de pieţe de mediu şi a produselor unde oferim servicii de brokeraj din Uniunea Europeana si piete internationale: EUA, CER.

Societatea noastră a fost înfiinţată pentru a descoperi oportunităţi comerciale de reducere a gazelor cu efect de seră şi pentru a atrage fluxuri de capital către aceste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu